diumenge, 24 de març del 2013

VI Cursa Serra de Les Fites -La Pobla de Massaluca-



Aquest passat diumenge  Joel, Jordi, Benjamí , Gerard (fitxatge serosà) i David, vam participar a la sisena edició de la cursa de muntanya de La Pobla de Massaluca.
Aquest any amb uns 21 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu i amb mes corriols i senders, tant en pujada com baixada que en les edicions anteriors.
A les 9:30 es va donar la sortida i després de fer un petit” bucle” pel voltant del poble amb una pujada que ja començava a fer suar,  vam sortir del poble per començar a correr per les noves senderes direcció al riu.
I després d’uns quants puja-baixa arribada a l’altura del poble i “la guindilla”, 3 quilometres primer en baixada per cami i trialeres i després pujada també per trialeres i camí fins arribar a la meta.
A l’arribada avituallament liquid i sòlid a base de cervesa, vi i bocates de llonganissa i “baldana” i pastissets casolans.
En definitiva molt bona cursa, destacant a  Joel en cuarta posició a la General i primer en categoria Senior i la resta donant gasss serra amunt serra avall !!!

Les pròximes:

-          Almatret “Sardina Trail” (28/04/2013)
-          UT Costa Daurada (06/04/2013)
-          Cursa de Bombers de Lleida (07/04/2013)

Salut, quilòmetres, pedals i gasssss  a tope !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada